Blog

Marrëdhëniet në çift pas lindjes së bebit?

Një nga marrëdhëniet më të rëndësishme është marrëdhënia me bashkëshortin tuaj. Ju duhet të synoni që edhe pas lindjes së bebit të mund të gjeni pak kohë për të qëndruar së bashku. Çdo ditë pavarsisht, sa e lodhur mund të jesh, kalo kohë me partnerin tënd për të folur për ditën, për ndjenjat dhe shqetësimet e tua. Madje edhe 5 minuta gjatë darkës është më mirë se asgjë. Brenda disa orësh, ju kaluat nga faza ku ishit vetëm ju të dy dhe tani u bëtë tre, së bashku me një bebe të vogël që kërkon vëmendjen tuaj. Ju si bashkëshorte më parë ju pëlqente gjithë vëmendja, romanca dhe lidhja që kishit me partnerin tuaj. Ndoshta tani mund të ndiheni pak e neglizhuar nga partneri juaj (pa përmendur këtu tharjen emocionale nga bebja juaj e sapolindur). Kjo është mëse normale. Planifikoni kohë ku mund të kaloni 1 orë kohë cilësore me bashkëshortin tuaj, ndërkohë që dikush kujdeset për bebin. Fikni televizorin dhe celularët dhe dëgjoni njëri-tjetrin. Ndonjëherë mund të dilni edhe jashtë shtëpisë për të shijuar një kafe së bashku. Jeta kur një bebe e sapolindur vjen në familje mund të kthehet në një rrëmujë të vërtetë dhe të thajë gjithë…

Lexoni më tepër

Kalkuloni datën e Lindjes (e përafërt) :

Cikli i fundit menstrual :

Data e mundshme e ngjizjes :

( rreth 2 jave pas ciklit të fundit )

Mosha e fetusit :

Javë Ditë

Rangu i datës për Translucencën Nukale: :

( 12 javë e 3 ditë - 13 javë e 3 ditë )

19 javë/data e testit morfologjik : :

Data e përafërt (40 javë) :

On , you will be javë ditë shtatëzënë.

Data e kaluar e ekografise dhe mosha e fetusit në atë ditë: :

Javë Ditë