Fitnes, edukim dhe komunitet
për prindërit e rinj.
Vizioni ynë është që çdo grua shtatëzënë, çdo nënë e re dhe çdo familje e re të ketë një hapësirë ku ata
mund të pajisen me dije për një shtatëzani dhe udhëtim të shëndetshëm drejt prindërimit!
Lexo më tepër

Kurset që ofron Mamicare

Kursi Prenatal

Ledja Toro50 students

Fitnes Prenatal

Anne Kretschmer14 students

Fitnes Postnatal

Anne Kretschmer13 students

Kursi i Prindërimit

David Kretschmer172 students

Rreth Mamicare

+

VITE EKSPERIENCË

+

ORË TË ZHVILLUARA

Nënat e reja dhe gratë që presin të bëhen nëna tashmë do të kenë mundësinë të shkëmbejnë eksperiencat e tyre me njëra-tjetrën dhe të marrin pjesë në klasat prenatale të zhvilluara nga ekspertët e shtatëzanisë dhe klasa të kujdesit pas-lindjes për prindërit për të mësuar më shumë mbi zhvillimin foshnjor. Palestra prenatale, ambjenti miqësor për fëmijët dhe ambjenti i lojërave inspiruar nga metoda Montessori janë dizenjuar për të krijuar një mjedis mikpritës dhe përkujdesës për prindërit e rinj dhe të vegjëlit e tyre.
RRETH NESH

Postimet e Fundit

Marrëdhëniet në çift pas lindjes së bebit? Martesa
26/03/2020

Marrëdhëniet në çift pas lindjes së bebit?

Një nga marrëdhëniet më të rëndësishme është marrëdhënia me bashkëshortin tuaj. Ju duhet të synoni që edhe pas lindjes së bebit të mund të gjeni pak kohë për të qëndruar së bashku. Çdo ditë pavarsisht, sa e lodhur mund të jesh, kalo kohë me partnerin t…

Mamicare

Marrëdhëniet në çift pas lindjes së bebit?

Jam Shtatëzane! Shtatëzania
26/03/2020

Jam Shtatëzane!

Mendja dhe trupi juaj do t’ju tregojnë se jeni shtatëzën para se dikush tjetër të vërejë. Gjatë muajve të parë mund të bëheni më introspektive pasi konsideroni mrekullinë që po ndodh brenda jush dhe ndryshimet që vijnë përpara. Të mësoh…

Mamicare

Jam Shtatëzane!

I Sigurt në Gjumë Bebi
24/03/2020

I Sigurt në Gjumë

Bebi /

Si te rrisim mirëqenien dhe sigurinë e fëmijëve tanë është ndoshta një nga mendimet më të shpeshta që ka ҁdo prind. Po gjumi i bebit? Si mundet të sigurohemi që foshnja jonë është e sigurt dhe kur …

Mamicare

I Sigurt në Gjumë

Së shpejti

Qëndroni të azhornuar me MamiCare kudo që ndodheni, mjafton të keni me vete celularin ose tabletin tuaj.