Rreth Nesh

Rreth Nesh
Vizioni
Pak Histori
Rreth Nesh

Rreth Nesh

MamiCare është një qendër fitnesi edukimi dhe komunitare për prindërit e rinj.

Nënat e reja dhe gratë që presin të bëhen nëna tashmë do të kenë mundësinë të shkëmbejnë eksperiencat e tyre me njëra-tjetrën dhe të marrin pjesë në klasat prenatale të zhvilluara nga ekspertët e shtatëzanisë dhe klasa të kujdesit pas-lindjes për prindërit për të mësuar më shumë mbi zhvillimin foshnjor. Palestra prenatale, ambjenti miqësor për fëmijët dhe ambjenti i lojërave inspiruar nga metoda Montessori janë dizenjuar për të krijuar një mjedis mikpritës dhe përkujdesës për prindërit e rinj dhe të vegjëlit e tyre.
Vizioni

Vizioni

Vizioni ynë është që çdo grua shtatëzënë, çdo nënë e re dhe çdo familje e re të ketë një hapësirë ku ata mund të pajisen me dije për një shtatëzani dhe udhëtim të shëndetshëm drejt prindërimit!
Pak Histori

Pak Histori

Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës eshte nje organizate jo fitimpurese me 6 vite eksperiencë në fushën e edukimit shëndetësor për gratë shtatëzëna dhe nënat e reja. Me mbështetjen e projektit EMBRACE- zbatuar nga Partnerët Shqipëri dhe financuar nga Bashkimi Evropian, në Tetor të 2019 Fondacioni Spitalor lancoi sipërmarrjen sociale MamiCare Center në Tiranë. MamiCare Center bashkëfinancohet dhe nga Banka e Parë e Investimeve. Nënat e reja dhe gratë që presin të bëhen nëna tashmë do të kenë mundësinë të shkëmbejnë eksperiencat e tyre me njëra-tjetrën dhe të marrin pjesë në klasat prenatale të zhvilluara nga ekspertët e shtatëzanisë dhe klasa të kujdesit pas-lindjes për prindërit për të mësuar më shumë mbi zhvillimin foshnjor.

Shërbimet Tona

Klasa prenatale teorike dhe ushtrime praktike

Klasat prenatale janë një hap tepër i rëndësishëm gjatë kohës që një femër përgatitet për tu bërë nënë dhe vetë ҁifti përgatitet për të mirëpritur një fëmijë në mesin e tyre.Rezultatet e studimeve ndërkombëtare kanë treguar se pjesëmarrja gjatë klasave përgatitore para lindjes ndikon në:
Rreth Nesh
Flm shuuuummm m ndihmuat vrt shumm.m kjo video esht teper e rendsishme per nenat e reja 😍😍
Rreth Nesh
Video shumë e rëndësishme për një nënë të re. Ju lumtë 👏👏
Rreth Nesh
Me ket infermieren Ana keni ber zgjidhjen me te mir ... Te shpjegon aq bukur qe sado qe se kupton ajo te ndihmosh ta futesh ne tru thelbin e cdo kujdesi per bebin

Kalkuloni datën e Lindjes (e përafërt) :

Cikli i fundit menstrual :

Data e mundshme e ngjizjes :

( rreth 2 jave pas ciklit të fundit )

Mosha e fetusit :

Javë Ditë

Rangu i datës për Translucencën Nukale: :

( 12 javë e 3 ditë - 13 javë e 3 ditë )

19 javë/data e testit morfologjik : :

Data e përafërt (40 javë) :

On , you will be javë ditë shtatëzënë.

Data e kaluar e ekografise dhe mosha e fetusit në atë ditë: :

Javë Ditë