Fitnes Prenatal

 • 12 (Regjistruar)
 • (0 Review)
2
21
Kor
Falas

Përshkrimi i Kursit

Benefitet e fitnesit prenatal tek mamat:

 • Redukton dhimbjen e shpinës, kapsllëkun, fryerjen e stomakut dhe enjtjen e këmbëve 
 • Mund t’iu ndihmojë të parandalojë ose të trajtojë diabetin e krijuar në shtatëzani 
 • Rrit energjinë tuaj 
 • Përmirëson humorin tuaj 
 • Përmirëson pozicionin e qëndrimit
 • Përmirëson fuqinë e muskujve të bacinit, peshën, dhe rrit forcën dhe qëndrueshmërinë thelbësore për një lindje të suksesshme
 • Ju ndihmon që të bëni një gjumë më të mirë 
 • Aktiviteti i vazhdueshëm ju ndihmon ju që të qëndroni në formë gjatë shtatëzanisë dhe mund të nxisë afësinë tuaj që të kaloni frikën e lindjes. Kur ju ushtroheni gjatë periudhës së shtatëzanisë kjo do tiu ndihmojë për të qëndruar në formë edhe pas lindjes së bebit.

 

Benefitet e klasave të fitnesit për foshnjat:

 • Ushtrimet për foshnjat tuaja janë po aq të mira sa janë edhe për ju për vitet në vazhdim
 • Redukton mundësinë e shfaqjes së diabetit tek bebi
 • Rutina juaj e të bërit aktivitet fizik gjatë shtatëzanisë rrit potencialin për ta bërë bebin tuaj një Gjeni! Disa studime tregojnë se fëmijët e lindur nga nënat të cilat kanë bërë shumë ushtrime gjatë shtatëzanisë së tyre kanë IQ (nivelin e inteligjencës më të lartë) sepse të ushtruarit rrit shëndetin mendor të bebes
 • Ul shanset që fëmija juaj të jetë obez (mbipeshë) në të ardhmen.
 • Ushtrimet që bëjnë nënat  ndihmojnë foshnjën të ketë një zemër më të fortë dhe rregullon rrahjet e zemrës tek fëmija juaj gjatë shtatëzanisë dhe një muaj pas lindjes.

Certifikimi

Në fund të këtij kursi ju do te pajiseni me certifikaten e përfundimit të kursit fitnes prenatal.

 

Përmbajtja

Kurrikula:1 sesion Kohëzgjatja: 1 javë

Instruktor

Admin bar avatar

Anne Kretschmer është nga Gjermania.  Me profesion ëshë mami dhe punonjese sociale. Anne ka 5 vite eksperiencë në punë si mami. Ka punuar në sallën e lindjes dhe në repartin e lehonave ne Gjermani.  Ajo gjithashtu është trainer e certifikuar për SuperMamaFitness. Anne prej dy vitesh punon si Mami vullnetare pranë Fondacionit Spitalor të Nënës dhe Fëmijës dhe MamiCare Center.

0.0

0 vlerësim

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yll
0%
Falas

Kalkuloni datën e Lindjes (e përafërt) :

Cikli i fundit menstrual :

Data e mundshme e ngjizjes :

( rreth 2 jave pas ciklit të fundit )

Mosha e fetusit :

Javë Ditë

Rangu i datës për Translucencën Nukale: :

( 12 javë e 3 ditë - 13 javë e 3 ditë )

19 javë/data e testit morfologjik : :

Data e përafërt (40 javë) :

On , you will be javë ditë shtatëzënë.

Data e kaluar e ekografise dhe mosha e fetusit në atë ditë: :

Javë Ditë