Kurse

Kurset që ofron Mamicare

Kurset prenatale dhe postnatale, fitness

Shfaqur 1-4 nga 4 rezultate
Kursi Prenatal Falas
(0 vota)

Kursi Prenatal

21/07/2017 / 0 Komente

Është e rëndësishme për të filluar ndjekjen prenatal sa më shpejt që të jetë e mundur në shtatzëni. Kjo mund të ndihmojë në reduktimin e mundësisë së lindjes së parakohshme. Një kontroll para konceptimit do t’ju ndihmojë të përgatiteni për shtatzëninë.

  • Admin bar avatar Instruktor Ledja Toro
  • (0 vota)
  • 45Studentë
Falas
Ledja Toro
Fitnes Prenatal Falas
(0 vota)

Fitnes Prenatal

21/07/2017 / 0 Komente

Rutina juaj e të bërit aktivitet fizik gjatë shtatëzanisë rrit potencialin për ta bërë bebin tuaj një Gjeni! Disa studime tregojnë se fëmijët e lindur nga nënat të cilat kanë bërë shumë ushtrime gjatë shtatëzanisë së tyre kanë IQ (nivelin e inteligjencës më të lartë) sepse të ushtruarit rrit shëndetin mendor të bebes

Fitnes Postnatal Se shpejti

Fitnes Postnatal

21/07/2017 / 0 Komente

Përshkrimi i Kursit Aktiviteti i vazhdueshëm dhe I kontrolluar gjate shtatëzanisë ju ndihmon ju që të qëndroni në formë, ju përgatit më mirë për lindje dhe ndihmon që të kapërceni frikërat e shumta që ju mundet të keni për një lindje natyrale sidomos kur është fëmija juaj i parë. Kur…

Së shpejti, kudo që jeni!

Mamicare vjen së shpejti me aplikacionet mobile per iOS dhe Android

Së shpejti

Kalkuloni datën e Lindjes (e përafërt) :

Cikli i fundit menstrual :

Data e mundshme e ngjizjes :

( rreth 2 jave pas ciklit të fundit )

Mosha e fetusit :

Javë Ditë

Rangu i datës për Translucencën Nukale: :

( 12 javë e 3 ditë - 13 javë e 3 ditë )

19 javë/data e testit morfologjik : :

Data e përafërt (40 javë) :

On , you will be javë ditë shtatëzënë.

Data e kaluar e ekografise dhe mosha e fetusit në atë ditë: :

Javë Ditë