Topic

Home Forume Certificate add-on XEvil 5.0: zgjidhja më e mirë anti-ReCaptcha-3

Po shihet 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Autor
  Postime
 • #11426
  JuliaFunsEbccba
  Pjesëmarrës

  XEvil-the best captcha solver tool with unlimited number of solutions, without thread number limits and highest precision!
  Xevil 5.0 support more than 12.000 types of image-captcha, included ReCaptcha, Google captcha, Yandex captcha, Microsoft captcha, Steam captcha, SolveMedia, ReCaptcha-2 and (YES!!!) ReCaptcha-3 too.

  1.) Flexibly: you can adjust logic for unstandard captchas
  2.) Lehtë: just start XEvil, press 1 button-and it’s will automatically accept captchas from your application or script
  3.) Fast: 0,01 sekonda për captchas thjeshtë, rreth 20..40 sekonda Për ReCaptcha-2, dhe rreth 5…8 sekonda Për ReCaptcha-3

  You can use XEvil with any SEO / SMM software, any parser of password-checker, any analytics application, or any custom script:
  Xevil support most of well-known anti-captcha services API: 2Captcha.com, RuCaptcha.Com, AntiGate.com (Anti-Captcha), DeathByCaptcha, etc.

  Interesuar? Just search in Google “XEvil” for more info
  Ju lexoni këtë – atëherë funksionon! ;)))

  P.S. Xevil i ri 6.0 do të zgjidhë hCaptcha, FunCaptcha Dhe ReCaptcha Enterprize

  http://XEvil.net/

Po shihet 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Duhet të jeni i futur që të përgjigjeni në këtë temë.