shtatezania

Kurset që ofron Mamicare

Kurset prenatale dhe postnatale, fitness

Showing only one result
Kursi Prenatal Free
(0 vote)

Kursi Prenatal

21/07/2017 / No Comments

Është e rëndësishme për të filluar ndjekjen prenatal sa më shpejt që të jetë e mundur në shtatzëni. Kjo mund të ndihmojë në reduktimin e mundësisë së lindjes së parakohshme. Një kontroll para konceptimit do t’ju ndihmojë të përgatiteni për shtatzëninë.

Së shpejti, kudo që jeni!

Mamicare vjen së shpejti me aplikacionet mobile per iOS dhe Android

Së shpejti